Friday, April 11, 2014

Externe 5600mAh Powerbank


€ 19,95


Reserve capaciteit 

Met deze Powerbank heeft u altijd reserve accu capacitieit. De Powerbank is door zijn geringe formaat en lage gewicht gemakkelijk weg te stoppen in bijvoorbeeld uw tas of koffer zodat u hem altijd mee kan nemen. Met een volle accu lading van 5600mah kunt u uw iPhone, HTC, Nokia of andere telefoon ruim 2 keer volledig opladen*, ideaal voor bijvoorbeeld een zakentrip, vakantie of voor in het vliegtuig.

Geschikt voor de iPad 

In tegenstelling tot veel andere externe batterijen is deze powerbank door zijn 1A USB poort geschikt om de iPad (1,2,3,4) op te laden. Door de capaciteit van 5600mah krijgt je iPad minimaal 3,5 uur (70%) extra levensduur. Dus kijk nog maar een extra film tijdens uw vliegreis! Uiteraard ook geschikt voor andere tablets.

En voor elke andere telefoon! 

Er wordt een set verloopstukjes met de powerbank meegeleverd waardoor zo goed als elk apparaat aan te sluiten is. Zo zijn er verloopkabels voor de Apple iPhone, iPad en iPod meegeleverd, almede voor de HTC, Sony Ericsson, LG, Samsung en Nokia telefoons en tablets. U kunt ook een PSP opladen met de powerbank, wat garant staat voor urenlang speelplezier. Uiteraard kunt u ook gewoon uw eigen usb kabel aan de powerbank aansluiten.

Meer dan alleen opladen 

U laadt de Powerbank in ongeveer 8 uur in zijn geheel op met de bijgeleverde micro USB kabel welke u aansluit op uw huidige USB oplader. Met een druk op de knop start u het opladen en met nog een keer drukken zet u het opladen uit. De blauwe lampjes op het apparaat zijn een indicatie van de hoeveelheid capaciteit die de Powerbank nog beschikt. Klikt u dubbel op de knop dan gaat het LED lampje op de powerbank aan zodat u altijd een zaklamp bij de hand heeft.
website: http://www.vanoutlet.nl/http://www.vanoutlet.nl/

No comments:

Post a Comment